Zgjidh hapësirën që të përshtatet
Vila dhe Apartamente

Tipologjitë e ndryshme: Elitare, Premium, Rezidenciale, Dyshe dhe Apartamentet, i përshtaten kërkesave dhe tejkalojnë pritshmëritë e tua. Hapësira fantastike, siguri, ambiente të bollshme dhe të praruara nga drita e diellit dhe ç’është më e rëndësishmja, vendi i përsosur që cilësohet si “shtëpi” ndodhet pikërisht në Maison de la Terre. Njihu me shtëpinë që ke ëndërruar gjithnjë!

...
...
...
Na kontaktoni në whatsApp