Maison de la Terre

Përqafo një stil të ri jetese

Maison de la Terre është një kryevepër arkitekturore, me një dizajn minimalist, që shërben si një vlerë e shtuar për kryeqytetin, në të njëjtën kohë, realizon ëndrrën tënde për një shtëpi unike, në të cilën bëhen bashkë komoditeti, gjelbërimi dhe peizazhet mbresëlënëse

Zbulo më shumë
Vizito rezidencën

përmes turit virtual

Close

Maison de la Terre

Tipologjitë e Vilave
Rezidenciale
Kliko për më shumë
Apartamente
Kliko për më shumë
Kontakto me ekspertët
e Maison de la Terre!

Zgjidh shtëpinë ideale!

    Na kontaktoni në whatsApp