Gjithçka në një vilë

Vila Rezidenciale

Vilat rezidenciale të dhurojnë gjithçka që ti dëshiron. Pishinat, siguria dhe bukuria e arkitekturës, janë vetëm disa prej elementeve që i bëjnë këto hapësira, zgjedhjen ideale për ty.

250.54 m²

Sipërfaqja Totale (mbitokë, me ballkone)

372.43 m²

Sipërfaqja Totale (me bodrum)

10

Nr. Total i Njësive

2

Vende Parkimi

1

Pishinë e Dedikuar

Planimetria

Na kontaktoni në whatsApp