Momente dhe ndjesi të paharrueshme

Vila Premium

Je gati të jetosh në një vilë premium, e cila të dhuron ndjesitë më të bukura? Krijo kujtimet e çmuara për familjen, në hapësirën më të jashtëzakonshme.

513.22 m²

Sipërfaqja Totale (mbitoke, me ballkone)

685.47 m²

Sipërfaqja Totale (me bodrum)

1

Nr. Total i Njësive

2

Vende Parkimi

1

Pishine e Dedikuar

Planimetria

Na kontaktoni në whatsApp